Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Late piek in wzc Heilig Hart in Nijlen

Ondanks de goede resultaten van vorige maand en de professionaliteit waarmee onze medewerkers elke dag alle bestaande Γ©n bijkomende richtlijnen vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid in acht nemen, klopt het dat wij ondertussen meer bewoners tellen die een positieve Covid-19 test hebben afgelegd. Gezien de besmettelijkheid van het virus is de interne of externe oorzaak zeer moeilijk te achterhalen. Wij volgen de symptomen van alle bewoners en medewerkers nauwgezet op.

Bewoners wzc Heilig Hart in Nijlen getest: 1 bewoner besmet

Ons woonzorgcentrum werd door de overheid geselecteerd als 1 van de 30 woonzorgcentra waar nog geen Covid-19 besmettingen waren om test uit te voeren. Van alle bewoners werd een test afgenomen en hieruit bleek dat slechts 1 bewoner besmet is met het virus. Dankzij deze resultaten kunnen wij nu zeer gericht ingrijpen om zo een verdere verspreiding te voorkomen. Klik op de afbeelding voor het artikel op HLN.be

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken Γ©n studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiΓ«le website van de Randstad Medical Academy!

Wekelijks 210 bezoekers voor "De Geburen"!

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen". Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum "De Geburen" viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

1 uur geleden

Heilig Hart Nijlen

De serviceflats hebben gisteren genoten van het draaiorgel optreden.
Bedankt voor de vrolijke melodieën! 🎰🎼
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 uren geleden

Heilig Hart Nijlen

Beste familie, beste bezoeker,

Het alarmpeil van het aantal besmettingen op het grondgebied Nijlen werd de voorbije dagen bereikt. Daardoor zijn wij als woonzorgcentrum ook genoodzaakt om onze huidige bezoekregeling te verscherpen.
Concreet hanteren we vanaf vandaag volgende regels:
πŸ‘‰ Elke bewoner kan vanaf nu nog maar maximaal 3 keer per week bezoek ontvangen van familie (uitgezonderd partners, zij mogen dagelijks op bezoek komen)
πŸ‘‰ Bezoekers kunnen geen wandeling meer maken op het domein van het woonzorgcentrum (bezoek gaat door in de grote zaal, op het terras van de cafetaria of in de tent op de parking)
πŸ‘‰De veiligheidsvoorschriften moeten gerespecteerd worden voor de veiligheid van de bewoners
πŸ‘‰ Bezoek moet vooraf gereserveerd worden, bezoek gebeurt per tijdsblok en per woongroep, dus kijk goed in bijgevoegde brief wanneer er bezoek mogelijk is per woongroep (deze zijn hetzelfde al de huidige regeling van 30/7)
πŸ‘‰ Bezoekers mogen de laatste 14 dagen geen covid symptomen gehad hebben

🧐 In bijgevoegde brief kunt u alle informatie uitgebreid terugvinden.
#samentegencorona
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

2 dagen geleden

Heilig Hart Nijlen

Op de woongroep Beemden konden de bewoners gisteren smullen van een lekkere portie verse fruitsla πŸπŸπŸŒπŸ“πŸ‘πŸ₯
De bewoners van de woongroep Berkemei kwamen vandaag dan weer samen in de grote zaal om te zitdansen πŸ“»πŸŽΆ
πŸ“£ De komende dagen zullen bijzonder warm worden, voor de bewoners zullen de nodige verfrissende extraatjes voorzien worden πŸ₯›πŸ‰πŸ¦πŸ˜Ž
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook