Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Late piek in wzc Heilig Hart in Nijlen

Ondanks de goede resultaten van vorige maand en de professionaliteit waarmee onze medewerkers elke dag alle bestaande én bijkomende richtlijnen vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid in acht nemen, klopt het dat wij ondertussen meer bewoners tellen die een positieve Covid-19 test hebben afgelegd. Gezien de besmettelijkheid van het virus is de interne of externe oorzaak zeer moeilijk te achterhalen. Wij volgen de symptomen van alle bewoners en medewerkers nauwgezet op.

Bewoners wzc Heilig Hart in Nijlen getest: 1 bewoner besmet

Ons woonzorgcentrum werd door de overheid geselecteerd als 1 van de 30 woonzorgcentra waar nog geen Covid-19 besmettingen waren om test uit te voeren. Van alle bewoners werd een test afgenomen en hieruit bleek dat slechts 1 bewoner besmet is met het virus. Dankzij deze resultaten kunnen wij nu zeer gericht ingrijpen om zo een verdere verspreiding te voorkomen. Klik op de afbeelding voor het artikel op HLN.be

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Wekelijks 210 bezoekers voor "De Geburen"!

Ook GVA schreef een artikel over het succesverhaal van Lokaal dienstencentrum "De Geburen". Lees hier verder ...

Lokaal dienstencentrum "De Geburen" viert zijn 3-jarig bestaan!

Deze februarimaand viert ons Lokaal dienstencentrum De Geburen zijn 3-jarig bestaan met heerlijke feestmaaltijden in Nijlen, Kessel en bevel.

Bekijk hier het artikel van HLN!

4 dagen geleden

Heilig Hart Nijlen

Na een gezellige crea-namiddag is woongroep Schrans helemaal klaar voor de herfst 🍂🍁🍄 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

1 week geleden

Heilig Hart Nijlen

De woongroep Groenerf mocht vanmiddag als laatste in rij genieten van een lekker BBQ-buffet. Het was weer smullen en genieten... ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

1 week geleden

Heilig Hart Nijlen

Beste familie,
Beste bezoeker,

Graag willen we naar aanleiding van de stijgende aantallen van COVID19-besmettingen jullie vragen om de richtlijnen consequent toe te passen, zowel tijdens weekdagen als in het weekend. Deze zijn in het belang voor de veiligheid van de bewoners, onze medewerkers en ook van jullie allemaal.

☑️ Kom niet op bezoek als je symptomen hebt van griep, verkoudheid of COVID19
☑️ Registreer je bezoek en ontsmet uw handen aan de inkom
☑️ Mondmasker (dragen over mond en neus) is verplicht bij bezoek, ook voor kinderen onder de 12 jaar (uitgezonderd baby's)
☑️ Er kunnen max. 2 personen op bezoek komen (kinderen tellen hierin mee)
☑️ Hou 1,5m afstand tijdens het bezoek, ook in de cafetaria

#samentegencorona

Bijgevoegde brief werd vandaag verstuurd naar de familieleden, lees hem gerust even na.
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook